Η εταιρεία - Ελληνοεκδοτική

Η εταιρεία

Προφίλ

Η εταιρεία μας μέσα από τη δραστηριότητά της προσπαθεί να αναδείξει το πνευματικό και καλλιτεχνικό δυναμικό του τόπου μας. «ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» είναι το σύνθημά μας, το οποίο υπηρετούμε με περισσή αγάπη και αφοσίωση.

Παράλληλα, με αίσθημα ευθύνης επιχειρεί να προσφέρει στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα βιβλία που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης σχολικής πραγματικότητας. Εξαιρετικές επιλογές συγγραφέων σε συνδυασμό με τους άριστα καταρτισμένους επιμελητές εκδόσεων της εταιρείας μας αποτελούν εγγύηση ποιότητας για κάθε βιβλίο μας, σε κάθε γνωστικό αντικείμενο.

Ζούμε και αναπνέουμε το βιβλίο… Πιστεύουμε πως στον κόσμο του γλυκαίνει η ψυχή και πλαταίνει η αντίληψη όλων μας. Στον κόσμο του βιβλίου όλα έχουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα… Γι’ αυτόν τον λόγο, διευρύνουμε συνεχώς τις εκδοτικές επιλογές μας… Γι’ αυτόν τον λόγο, ίσως, κάποια στιγμή «ανταμώσουμε» είτε σε κάποιο βιβλίο που μόλις γυρίσατε την τελευταία σελίδα του είτε σε κάποιο κείμενο που μόλις βάλατε την τελευταία τελεία του…

Οι άνθρωποι μας

Κλειστή ομάδα αγαπημένων συνεργατών τους οποίους συνδέει άρρηκτα η αφοσίωση στην προσπάθεια να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η κλειστή αυτή ομάδα «ανοίγει» κατά καιρούς, για να εντάξει ακόμη έναν συνεργάτη που τον χαρακτηρίζουν η ίδια αγάπη και, συνάμα, η πολύπλευρη γνώση για το κείμενο, την αισθητική της σελίδας και του εξωφύλλου.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στην οδό Ιπποκράτους, αριθμός 82, στο κέντρο της Αθήνας. Σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο «S.I.V.», διαθέτει μεγάλους, φωτεινούς και άνετους χώρους γραφείων, αισθητική αρμονία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, καθώς και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων. Στην οικεία διεύθυνση λειτουργεί χώρος έκθεσης και πώλησης των βιβλίων της εταιρείας μας, καθώς και χώρος εκδηλώσεων στον οποίο πραγματοποιούνται παρουσιάσεις βιβλίων, εκπαιδευτικές ημερίδες και σεμινάρια.