Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις - Ελληνοεκδοτική

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις

Δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα. Έχω τη δυνατότητα να παραγγείλω βιβλία από την ιστοσελίδα σας;

Φυσικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία που έχετε επιλέξει και να τα πληρώσετε είτε με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοσή τους από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας πριν από την αποστολή της παραγγελίας.

Οι τιμές που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι μόνο για on line αγορές ή είναι ίδιες και στην περίπτωση της τηλεφωνικής παραγγελίας;

Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι ίδιες, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

Είμαι απομακρυσμένος πελάτης. Έχω τη δυνατότητα να παραλάβω την παραγγελία μου οπουδήποτε και εάν κατοικώ;

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε οποιαδήποτε διεύθυνση, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Εκείνο που διαφέρει είναι τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος παραλαβής.

Θα ήθελα να μην επιβαρυνθώ με έξοδα αποστολής. Υπάρχει τρόπος να παραλάβω τα βιβλία μου χωρίς έξοδα μεταφοράς;

Φυσικά. Εφόσον περάσετε και τα παραλάβετε από την έδρα της εταιρείας μας, Ιπποκράτους 82, 106 80, Αθήνα (καθημερινά 9.00 έως 17.00, Σάββατο κλειστά), δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Θα βρείτε σχετική επιλογή κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας.
Επισημαίνουμε, επίσης, πως οι παραγγελίες που η αξία τους είναι άνω των 15 ευρώ αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Έχω τη δυνατότητα να επιστρέψω βιβλία που αγόρασα;

Φυσικά. Εφόσον πρόκειται για εξ αποστάσεως παραγγελία, δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει και βρίσκονται στην άριστη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μπορείτε εντός 14 ημερών να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας.
Η αξία πίστωσης θα επιστραφεί στην κάρτα σας στην περίπτωση που πρόκειται για ηλεκτρονική αγορά ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό, εάν πρόκειται για αντικαταβολή. Μπορούμε επίσης, εφόσον το επιθυμείτε, να σας δώσουμε εκπτωτικό κουπόνι με την αξία πίστωσης και εσείς να το χρησιμοποιήσετε μελλοντικά, χωρίς χρονικό περιορισμό. Η αξία πίστωσης επιστρέφεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστραφέντων βιβλίων.
Τα μεταφορικά των επιστρεφόμενων βιβλίων βαρύνουν τον πελάτη-αγοραστή. Τα μεταφορικά των επιστρεφόμενων βιβλίων δεν βαρύνουν τον πελάτη μόνο στις περιπτώσεις όπου η επιστροφή γίνεται είτε εξαιτίας λάθους της εταιρείας κατά την εκτέλεση της παραγγελίας είτε εξαιτίας κακέκτυπου βιβλίου.

Με ποιον τρόπο υπολογίζονται τα έξοδα αποστολής;

Για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ που αποστέλλονται οπουδήποτε στην Ελλάδα τα μεταφορικά τους είναι δωρεάν.
Οι παραγγελίες κάτω των 15 ευρώ που αποστέλλονται οπουδήποτε στην Ελλάδα έχουν έξοδα αποστολής 3,50 ευρώ ενώ με αντικαταβολή 5,00 ευρώ. Στην περίπτωση αποστολών στο εξωτερικό πρέπει να επικοινωνείτε με την εταιρεία, ώστε να σας ενημερώσει για το κόστος της αποστολής, προτού προβείτε σε παραγγελία.