Προστασία προσωπικών δεδομένων - Ελληνοεκδοτική

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Σε κάθε χρήστη που επισκέπτεται τον ιστοχώρο της Εταιρείας ή πραγματοποιεί κάποια αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα που υπάρχει σε αυτόν ζητούνται κάποιες πληροφορίες, όπως ονοματεπώνυμο, επάγγελμα ή ιδιότητα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό και κινητό τηλέφωνο κ.λπ.) που έχουν άμεση σχέση με Προσωπικά Δεδομένα. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες τυγχάνουν αυτόματης επεξεργασίας και γνωστοποιούνται στην αρμόδια Αρχή. Σύμφωνα με αυτήν, η Εταιρεία είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997.
Ο Χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εγκυρότητα-γνησιότητα των Προσωπικών Δεδομένων που καθιστά γνωστά στην Εταιρεία. Επιπρόσθετα, η επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για τις ανάγκες της συναλλαγής έχει τη συναίνεση καθώς και την αποδοχή του.

Σχετικά με το δικαίωμα πρόσβασης ή εναντίωσης του Χρήστη

Ο Χρήστης διατηρεί στο ακέραιο, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο, με σκοπό να διορθώσει, να διαγράψει ή να προβάλει ενστάσεις και αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν.

Για τους προαναφερθέντες λόγους, ο Χρήστης μπορεί να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@ellinoekdotiki.gr ή επιστολή στη διεύθυνση της Εταιρείας, Ιπποκράτους 82, 106 80, Αθήνα.

Σχετικά με τη χρήση προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες

Η ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ιστοχώρου καθώς και σε όσους πραγματοποιούν αγορές στο ηλεκτρονικό της κατάστημα να επιλέγουν, εφόσον επιθυμούν, να λαμβάνουν ενημερώσεις για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, προσφορές, εκπτώσεις κ.ά. μέσω της αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων (newsletters) στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Σε περίπτωση συναίνεσης του χρήστη στην αποστολή ενημερώσεων, η ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ δηλώνει πως δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία.