Τα Μαθηματικά μου! – 1ο επίπεδο (3-5 ετών) – A΄ ΤΕΥΧΟΣ / Παιχνίδια - Ελληνοεκδοτική

Τα Μαθηματικά μου! – 1ο επίπεδο (3-5 ετών) – A΄ ΤΕΥΧΟΣ

Barcode: 9789605636012

-10%
Διαθέσιμο
Λιανική τιμή: 8.01 € 8.90 €
εξώφυλλο σε προοπτική
εξώφυλλο
οπισθόφυλλο

Το βιβλίο Τα Μαθηματικά μου!  1ο Επίπεδο (3-5 ετών) (τεύχη Α΄ και Β΄) αποτελεί μέρος σειράς εκπαιδευτικών βιβλίων διαβαθμισμένης δυσκολίας που έχει σχεδιαστεί και υλο­ποιηθεί σύμφωνα με τα Νέα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών του Ι.Ε.Π. για τα Μαθηματικά στην Προσχολική Εκπαίδευση και στο Δημοτικό.
Περιλαμβάνει περισσότερες από 200 δραστηριότητες –αυτόνομες, με εκφωνήσεις σε απλή και κατανοητή γλώσσα– που συνοδεύονται από λυμένα παραδείγματα. Οργανώνεται σε εβδομήντα δύο (72) κεφάλαια, καθένα από τα οποία υπηρετεί συγκεκριμένο μαθησιακό στόχο: αρίθμηση, ανάγνωση και γραφή αριθμών, νοερούς υπολογισμούς, μετρήσεις (χρόνου, μήκους, επιφάνειας, βάρους) και γεωμετρία.

Η οργάνωση της σειράς Τα Μαθηματικά μου! σε επίπεδα διαβαθμισμένης δυσκολίας επιτρέπει σε κάθε παιδί –με τη βοήθεια/καθοδήγηση του εκπαιδευτικού ή του γονέα– να επιλέγει το βιβλίο που ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες δυνατότητές του, καλλιεργώντας την αγάπη του για τα Μαθηματικά, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του στην επίλυση μαθηματικών προβλημάτων και δίνοντάς του κίνητρα αυτοβελτίωσης.

  • BARCODE: 9789605636012
  • Εξώφυλλο: Μαλακό