Μεγάλος ΔιαγωνισμόςΣτηρίζουμε τις σχολικές βιβλιοθήκες.Διαμορφώνουμε τους αναγνώστες του αύριο! - Ελληνοεκδοτική

Διαγωνισμοί

Μεγάλος Διαγωνισμός
Στηρίζουμε τις σχολικές βιβλιοθήκες.
Διαμορφώνουμε τους αναγνώστες του αύριο!

 

 

Είστε δασκάλα ή δάσκαλος;
Εάν ναι, μπορείτε να συμμετάσχετε στον νέο ηλεκτρονικό διαγωνισμό της ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ!
Μετά από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2022, 50 Δημοτικά Σχολεία θα λάβουν, δωρεάν, βιβλία παιδικής λογοτεχνίας αξίας 150 ευρώ (με δωρεάν μεταφορικά).

Παράλληλα,
Η ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο σας στα πρώτα εκπαιδευτικά βήματα των παιδιών, θα προσφέρει σε ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ.

Για να συμμετάσχετε στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:
Κάνετε εγγραφή στην ειδική φόρμα συμμετοχής, στη σελίδα μας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/ellinoekdotiki  ή, εναλλακτικά, πατώντας εδώ! 

Το δώρο για τη συμμετοχή σας, εφόσον διαμένετε στον νομό Αττικής, μπορείτε να το παραλάβετε από το βιβλιοπωλείο μας: Ιπποκράτους 10-12, 106 79 Αθήνα.
Εάν διαμένετε στην επαρχία, θα παραλάβετε το δώρο σας το πολύ σε 10 ημέρες με την ταχυμεταφορική εταιρεία ACS (με δωρεάν μεταφορικά).

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας, στη σελίδα μας στο Facebook και με σχετικό newsletter στις 16.02.2022.

 

Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).
Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμετέχοντες δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.