ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΔΡΑ; - Ελληνοεκδοτική
Δείγμα σελίδας 1
Δείγμα σελίδας 2
Δείγμα σελίδας 3
Δείγμα σελίδας 4
Δείγμα σελίδας 5
Δείγμα σελίδας 6
Δείγμα σελίδας 7
Δείγμα σελίδας 8
Δείγμα σελίδας 9
Δείγμα σελίδας 10
Δείγμα σελίδας 11
Δείγμα σελίδας 12
Δείγμα σελίδας 13
Δείγμα σελίδας 14
Δείγμα σελίδας 15
Δείγμα σελίδας 16
Δείγμα σελίδας 17
Δείγμα σελίδας 18
Δείγμα σελίδας 19
Δείγμα σελίδας 20
Δείγμα σελίδας 21
Δείγμα σελίδας 22
Δείγμα σελίδας 23
Δείγμα σελίδας 24
Δείγμα σελίδας 25
Δείγμα σελίδας 26
Δείγμα σελίδας 27
Δείγμα σελίδας 28
Δείγμα σελίδας 29
Δείγμα σελίδας 30
Δείγμα σελίδας 31
Δείγμα σελίδας 32
προηγούμενη επόμενη

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΔΡΑ;

ISBN: 978-960-563-571-8

Συγγραφέας: Βάσια Μαυράκη
-10%
Διαθέσιμο
Λιανική τιμή: 16.02 € 17.80 €
εξώφυλλο σε προοπτική
εξώφυλλο
οπισθόφυλλο

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ!

Αυτό το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου, αγαπημένη/-ε μου αναγνώστρια/-η, έχει σκοπό να σου αποκαλύψει το ερωτικό σου πεπρωμένο! Έχει σκοπό να σου ξυπνήσει όλες τις αρχέγονες ερωτικές σου μνήμες, έχει σκοπό να ξυπνήσει τις παρελθούσες εμπειρίες της Ψυχής σου και να σου φανερώσει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τις αξιοποιήσεις σήμερα.
Είσαι ένα πλάσμα φτιαγμένο για έρωτα, αλλά κάπου στην πορεία πληγώθηκες πολύ!
Είσαι ένα πλάσμα φτιαγμένο για έρωτα, αλλά κάπου στην πορεία έκανες λανθασμένες επιλογές που σε πλήγωσαν πολύ!
Είσαι ένα πλάσμα φτιαγμένο για έρωτα, αλλά κάπου στην πορεία του Βόρειου Δεσμού σου ξέχασες τι έζησες στον Νότιο Δεσμό σου!
Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που θα γίνει ο αγαπημένος σου ερωτικός Καρμικός οδηγός, θα βρεις τον δρόμο και τον τρόπο να επιλέξεις το άλλο σου ΟΛΟΚΛΗΡΟ! Τον δικό σου άνθρωπο.
Τον άνθρωπο αυτόν τον έχεις συναντήσει πολλές φορές στη ζωή σου, μέσα σε κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν σε κάθε νέα ενσάρκωση που υπηρετείς. Γι’ αυτό, σου φαίνεται γνωστός. Γιατί τη Μνήμη που εσύ δεν έχεις την έχει η Ψυχή σου που ταξιδεύει άναρχα και άχρονα μέσα στους αιώνες. Αυτή η Ψυχή που σε καθιστά αθάνατη/-ο. Αυτή η Ψυχή που ανασύρει κάθε φορά από τη στέρνα της Μνήμης ολόκληρης της ανθρωπότητας, από τον πρώτο άνθρωπο που γεννήθηκε σε αυτή τη Γη μέχρι τον τελευταίο που γεννήθηκε μόλις τώρα, αυτή τη στιγμή που εσύ διαβάζεις το δικό μου βιβλίο.

Με Συμπαντική αγάπη
Βάσια Μαυράκη

 

Λίγα λόγια ψυχής για το βιβλίο μου!

Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί με αγάπη από μία γυναίκα, εμένα, για όλες τις γυναίκες, εσάς. Γιατί ξέρω πως, όσο κι αν μας απασχολούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά θέματα, το θέμα του έρωτα είναι πάντα στην κορυφή του ενδιαφέροντός μας. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Γιατί, αν δεν υπάρχει στη ζωή μας ένας άνθρωπος σωστός, σωστός για εμάς πρώτα από όλα, η ζωή μας γίνεται και δύσκολη και πικρή.
   Ενώ, αν έχουμε την τύχη να προχωράμε έχοντας στο πλευρό μας έναν άνδρα που είναι πραγματικά το άλλο μας ολόκληρο, η ζωή μας αποκτά φως και χαρά.
   Και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ! Και γι’ αυτό έγραψα αυτό το βιβλίο! Φιλοδοξώ ότι με τη μεγάλη και μακρόχρονη πείρα μου, τόσο στην Ψυχολογική Αστρολογία όσο και στη Συμβουλευτική Αστρολογία, στον κλάδο του Empathetic Astrological Approach αλλά και στο Human Design, θα σας δείξω τον δρόμο, ώστε από ’δώ και πέρα να ερωτεύεστε πάντα τον σωστό άνδρα και να είστε ευτυχισμένες και χαρούμενες, όπως πραγματικά σας αξίζει!
   Σε αυτό το βιβλίο συγκέντρωσα τα όσα θαυμαστά έχω μελετήσει και έχω ζήσει, μεγάλες και απόλυτα ερωτικές και καρμικές ιστορίες, αλλά και συμβουλές για απόλυτα ερωτικά ταιριάσματα, και τα μοιράζομαι όλα μαζί σας! Είμαι σίγουρη πως και θα ταυτιστείτε με τους ήρωές μου και θα βρείτε άπειρες συμβουλές που θα σας ενθουσιάσουν!
   Με μεγάλη αγάπη και απόλυτη πίστη, να είστε βέβαιες πως εκεί έξω υπάρχει και σας περιμένει ο αληθινά μεγάλος έρωτας.
   Ο σωστός άνδρας μόνο για εσάς!
   Τι περιμένετε, λοιπόν; Ακολουθήστε με στον μοναδικό δρόμο των Αστεριών και γίνετε εσείς η μεγάλη πρωταγωνίστρια της αληθινής αγάπης!
   Οι Πλανήτες και το Κάρμα δείχνουν τον δρόμο!

  • Διάσταση: 15 x 22 εκ
  • Σελίδες: 344
  • BARCODE: 9789605635718
  • ISBN: 978-960-563-571-8
  • Εξώφυλλο: Μαλακό
  • Ημερ. κυκλοφορίας: 20-02-2023
Φώτο συγγραφέα
Βάσια Μαυράκη

Η Βάσια Μαυράκη είναι Σύμβουλος Ψυχολογικής Αστρολογίας και Συγγραφέας, με ειδίκευση στον νέο και εξελιγμένο κλάδο της Αστρολογίας, αυτόν του Empathetic Astrological Approach. Διδάσκει Αστρολογία ως Tropical and Astral Expert (Ειδική στις Τροπικές και Αστρικές Συναστρίες) στο Κ.Δ.Β.Μ. Εναλλακτική Παιδεία καθώς και Human Design. Ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και παρουσιάζει καθημερινά την ενότητα της Αστρολογίας στην εκπομπή «Το Πρωινό μας».
Μέσα από τις σπουδές και τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο έχει συλλέξει γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες έχει εντάξει στις ανθρώπινες ιστορίες με τις οποίες ασχολείται.
Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Χίλια Χρόνια Μετά... κι άλλα χίλια (εκδ. Ιβίσκος) και το 2019 ακολούθησε η έκδοση του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο Ο Καπήλαρης (εκδ. Ιβίσκος), το οποίο μάλιστα «χρίστηκε» και πρέσβης της «Ελπίδας» για τη Δωρεά Μυελού των Οστών.
Με βάση την Καρμική Γνώση του Σύμπαντος, στόχος της παραμένει η αυτοβελτίωση, η αναζήτηση της αγάπης και της επαγγελματικής επιτυχίας για κάθε άνθρωπο που θα αναζητήσει τη βοήθεια της Αστρολογίας.
Πραγματοποιεί τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις, αρθρο­γραφεί σε γνωστά περιοδικά, εφημερίδες και siteς και παραδίδει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό στα οποία οι συμμετέχοντες μυούνται στον συναρπαστικό κόσμο της Ψυχολογικής Αστρολογίας, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα της σοφότερης διαχείρισης των διλημμάτων που προκύπτουν στη ζωή τους.
Το μότο της για τη ζωή είναι: «Το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του, κι εμείς, οι άνθρωποι, κάνουμε τη δική μας».

Έγραψαν για το βιβλίο…

Άρτεμις Γαβριηλίδου, diastixo.gr, 20/5/2023

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στη Δήμητρα Δάρδα, εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, 2/6/2023

Στον Παναγιώτη Παπανικολάου, athensmagazine.gr, 1/6/2023

Στην Εσμεράλδα Αγαπητού, vradini.gr

Στη Γιώτα Βαζούρα , περιοδικό Summer (Espresso)