Βάσια Μαυράκη - Συγγραφείς - Ελληνοεκδοτική

Συγγραφείς

Φώτο συγγραφέα

Βάσια Μαυράκη

Η Βάσια Μαυράκη είναι Σύμβουλος Ψυχολογικής Αστρολογίας και Συγγραφέας, με ειδίκευση στον νέο και εξελιγμένο κλάδο της Αστρολογίας, αυτόν του Empathetic Astrological Approach. Διδάσκει Αστρολογία ως Tropical and Astral Expert (Ειδική στις Τροπικές και Αστρικές Συναστρίες) στο Κ.Δ.Β.Μ. Εναλλακτική Παιδεία καθώς και Human Design. Ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και παρουσιάζει καθημερινά την ενότητα της Αστρολογίας στην εκπομπή «Το Πρωινό μας».
Μέσα από τις σπουδές και τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο έχει συλλέξει γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες έχει εντάξει στις ανθρώπινες ιστορίες με τις οποίες ασχολείται.
Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Χίλια Χρόνια Μετά... κι άλλα χίλια (εκδ. Ιβίσκος) και το 2019 ακολούθησε η έκδοση του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο Ο Καπήλαρης (εκδ. Ιβίσκος), το οποίο μάλιστα «χρίστηκε» και πρέσβης της «Ελπίδας» για τη Δωρεά Μυελού των Οστών.
Με βάση την Καρμική Γνώση του Σύμπαντος, στόχος της παραμένει η αυτοβελτίωση, η αναζήτηση της αγάπης και της επαγγελματικής επιτυχίας για κάθε άνθρωπο που θα αναζητήσει τη βοήθεια της Αστρολογίας.
Πραγματοποιεί τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις, αρθρο­γραφεί σε γνωστά περιοδικά, εφημερίδες και siteς και παραδίδει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό στα οποία οι συμμετέχοντες μυούνται στον συναρπαστικό κόσμο της Ψυχολογικής Αστρολογίας, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα της σοφότερης διαχείρισης των διλημμάτων που προκύπτουν στη ζωή τους.
Το μότο της για τη ζωή είναι: «Το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του, κι εμείς, οι άνθρωποι, κάνουμε τη δική μας».