Συν-αγωνία και συν-αγώνας με τους νέους μας - Ελληνοεκδοτική

Συν-αγωνία και συν-αγώνας με τους νέους μας

ISBN: 978-960-563-195-6

Συγγραφέας: Άγγελος Γκούνης
-10%
Διαθέσιμο
Λιανική τιμή: 12,15 € 13,50 €
εξώφυλλο σε προοπτική
εξώφυλλο

Αν υπάρχει αληθινή, αρχοντική αγάπη, αμέσως οι νέοι το πληροφορούνται κι αφοπλίζονται.
Έρχονται στο καλύβι παιδιά από χίλιες καρυδιές καρύδια, με διάφορα προβλήματα.
Τους καλωσορίζω, τους κερνώ, τους μιλώ και σε λίγο γινόμαστε φίλοι. Ανοίγουν την καρδιά τους
και δέχονται και την δική μου αγάπη. Μερικά, τα κακόμοιρα, είναι τόσο στερημένα! Διψούν για αγάπη.
Δεν χορταίνουν…

Ν’ αγαπάς! Για να φέρεις κάποιον κοντά Του αρκεί να πονάς τον πόνο των άλλων,
να χαίρεσαι την χαρά των άλλων, να κλαις το κλάμα των άλλων, να γελάς το γέλιο των άλλων.

Άγιος Παΐσιος, ο Αγιορείτης

 

Φίλε αναγνώστη,
Ο Χριστός, σεβόμενος την ελευθερία σου, στέκεται και περιμένει διακριτικά να Του ανοίξεις την καρδιά σου, αν θέλεις. Εύχομαι με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου να ξεκλειδώσεις την πόρτα της καρδιά σου, για να εισέλθει ο Κύριος. Είναι το κλειδί που θα δώσει νόημα στη ζωή σου…

  • Διάσταση: 14 x 22 εκ
  • Σελίδες: 416
  • BARCODE: 9789605631956
  • ISBN: 978-960-563-195-6
  • Εξώφυλλο: Μαλακό
συγγραφέας
Άγγελος Γκούνης Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστη­μίου Αθηνών. Υπηρετεί ως καθηγητής της Μέσης Εκπαίδευσης στο 6ο Γυμνάσιο Κερκύρας, είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.
Είναι αρχηγός στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, στις περιόδους αρρένων Γυμνασίου - Λυκείου και φοιτητών. Επί είκοσι πέντε έτη εργάστηκε ως στέλεχος και αρχηγός στις κατασκηνώσεις Τ.Υ.Π.Ε.Τ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τραπέζης).
Διακονεί, ως κατηχητής, σε ενορίες της Μητροπόλεως Κερκύρας. Συμμετέχει ως εισηγητής σε Συνέδρια, Σεμινάρια επιμόρφωσης και καταρτισμού για στελέχη κατασκηνώσεων, κατηχητών και σχολών γονέων. Παράλληλα εργάζεται ως εμψυχωτής σε παιδικά πάρτυ ή εκδηλώσεις σχολείων και άλλων φορέων.
Παρουσιάζει την εκπομπή «Συζητώντας με τους νέους και για τους νέους» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας και είναι μέλος του Γραφείου Νεό­τητος της ίδιας Μητροπόλεως. Αρθρογραφεί τακτικά σε περιοδικά και εφημερίδες.
Συνέγραψε τα βιβλία Νεανικές Αναζητήσεις - Υπεύθυνες Θέσεις και Πολλές Ιστορίες, μία η Αλήθεια. Συμμετείχε ως συγγραφέας στα βιβλία Ομαδική Ψυχαγωγία και Στην Κατασκήνωση με τα Παιδιά.