Φωτεινή Βασιλείου - Συγγραφείς - Ελληνοεκδοτική

Συγγραφείς

Φώτο συγγραφέα

Φωτεινή Βασιλείου

Η Φωτεινή από παιδί αφηγείται παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους. Τους ήρωες των παραμυθιών της δεν τους έχει φανταστεί. τους έχει συναντήσει, όπως λέει η ίδια, κι έχει πάρει από αυτούς την άδεια να αφηγηθεί τις ιστορίες τους με τον δικό της τρόπο. 
Μαζί με τα παιδιά της, Θωμά και Ιωάννα, κάνουν συνέχεια όνειρα για έναν κόσμο ακόμα πιο όμορφο, πολύχρωμο και ειρηνικό. Μέσα σε αυτήν την πολύχρωμη ζωγραφιά έχουν ζωγραφίσει και το δικό τους σπίτι, ανάμεσα στο μοβ μπλε του ουρανού και τη χρυσοπράσινη φύση, όπου ζουν χαρούμενοι μαζί με τον Κάμερον, τον απίθανο σκύλο τους.
Έχει σπουδάσει ψυχολογία και είναι εκπαιδεύτρια Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Ύπνωσης. Από τον Ιούνιο του 2012 έχει τη χαρά να συνεργάζεται με άλλους συγγραφείς στη βραβευμένη ηλεκτρονική σελίδα Ο Μαγικός Κόσμος του Παιδικού Βιβλίου, όπου διαβάζει και παρουσιάζει παιδικά βιβλία στη στήλη «Ξεφυλλίζοντας». Το βιβλίο Η Πολύχρωμη Σκακιέρα είναι το έκτο παραμύθι της. 
Άλλα της βιβλία είναι: Το μυστικό της βασιλοπούλας, Η φούσκα με τα ψέματα, Ο χιονάνθρωπος πάει διακοπές, Το φεγγάρι γλίστρησε στην καμινάδα και Μία άδεια κουβαρίστρα.
Στείλτε της μήνυμα στο vasilioufotini@gmail.com, να της πείτε πώς σας φάνηκε το βιβλίο ή να τη ρωτήσετε κάτι. Θα χαρεί πολύ!