Εύη Βουκελάτου - Συγγραφείς - Ελληνοεκδοτική

Συγγραφείς

Φώτο συγγραφέα

Εύη Βουκελάτου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μητέρα ενός υπέροχου αγοριού.
Η ζωή της είναι γεμάτη Τέχνη. Πιάνο, συγχρονισμένη κολύμβηση, θέατρο, ζωγραφική.
Η αγαπημένη της εποχή; Τα Χριστούγεννα!
Ψάχνει παντού τη μαγεία, τη μελωδία, τις όμορφες μυρωδιές, τα χαμόγελα, το χρώμα, τη φύση, τα ζώα, τα βιβλία.
Το ταξίδι της ξεκινά στον κόσμο της Θεατρολογίας (Πανεπιστήμιο Πατρών) και συνεχίζεται σε αυτόν της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΜΑ Art, Law and Economy). Περνώντας από τη Δημοσιογραφία (Αθλητική), την Εγκληματολογική Ψυχολογία και τη Δικαστική Ψυχολογία και Γραφολογία, καταλαβαίνει πως η ζωή της είναι άδεια χωρίς την Τέχνη.
Όμως και η ανάγκη της να βοηθάει τους άλλους να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να χαμογελούν την οδήγησε σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Σε αυτήν της Συμβούλου Ψυχικής Υγείας (University of Strathclyde) / Ψυχοθεραπεύτριας (ECP), Εκπαιδεύτριας Γονέων (Parent Effectiveness Training, Th. Gordon), Διαμεσολαβήτριας. Ωστόσο, συνέχιζε να της λείπει η Τέχνη και βρήκε τρόπο να τη βάλει ξανά στη ζωή της: Art Therapy, αλλά και Αθλητική Ψυχολογία.
Και τα παιδιά; Πώς θα μπορούσε να ξεχάσει τα παιδιά; Sensory and Messy Play (Hehe), Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), Σχολική Διαμεσολάβηση!
Και η ανάγκη της για γνώση, δικαιοσύνη, σεβασμό και ισότητα; Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (παιδιών και ενηλίκων).
Επίσης, πιστεύει στη μαγεία της γραφής και μάλιστα με μολύβι˙ η μυρωδιά του χαρτιού, η αίσθηση του μολυβιού. Έτσι έγραψε και τα δύο της παραμύθια και έτσι θα συνεχίσει!
Σύντομα ένα από τα όνειρά της θα γίνει πραγματικότητα. Ένας χώρος όπου η αγκαλιά (Câlin) συναντά τη ζεστασιά (Chaleur) και οι γνώσεις της σαν χρώματα σε παλέτα ζωγραφίζουν το Câleur.