Ταξίδι στην Ανεμούσα - Ελληνοεκδοτική

Ταξίδι στην Ανεμούσα

ISBN: 978-960-563-196-3

-10%
Διαθέσιμο
Λιανική τιμή: 11,25 € 12,50 €
εξώφυλλο σε προοπτική
εξώφυλλο

Έχω ζήσει πολύ… Έχω δει πολλά…
Διέσχισα γαλαξίες ολόκληρους, μόνο και μόνο για να σταθώ δίπλα του.
Δίπλα σε έναν άνθρωπο.
Τον βλέπω κι ας μην το γνωρίζει. Τον βλέπω να ζει και να υποφέρει.
Πίσω του το παρελθόν, όλο μυστικά και λάθη…
Μπροστά του το ταξίδι.
Μόνος σταθμός, η Ανεμούσα.
Συνοδοιπόρος, όπως πάντα… εγώ.
Ίσως να μην το μάθει, να μην αντιληφθεί καν την ύπαρξή μου.

Δεν με πειράζει… Άλλωστε, ο σκοπός δεν είναι να γνωρίσει εμένα, αλλά Εκείνον!
Και στο ενδιάμεσο, τον ίδιο του τον εαυτό…

«Ταξίδι στην Ανεμούσα». Το ταξίδι της ψυχής…

  • Διάσταση: 14 x 22 εκ
  • Σελίδες: 256
  • BARCODE: 9789605631963
  • ISBN: 978-960-563-196-3
  • Εξώφυλλο: Μαλακό
  • Ημερ. κυκλοφορίας: 17-11-2018
συγγραφέας
Σοφία Κατάρα-Ξυλογιαννοπούλου Γεννήθηκε στις Αχαρνές. Ευτύχησε να έχει υπέροχους δασκάλους, γι’ αυτό και δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει επάγγελμα! Από νωρίς, το σχολείο και τα βιβλία υπήρξαν ο φυσικός της χώρος. Μετά τις σπουδές της στην Αρχαιολογία, υπηρέτησε και υπηρετεί ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Έτσι, έχει τη χαρά να βρίσκεται κοντά σ’ εκείνα που αγαπά: τα παιδιά και τα βιβλία.
Με αφοσίωση στη γλώσσα και στη Λογοτεχνία, τριγυρισμένη από προσωπάκια και ιστορίες άξιες να ειπωθούν, ένιωσε κάποτε πως είχε έρθει η ώρα να συνδυάσει τις μεγάλες της αγάπες γράφοντας βιβλία για παιδιά, εφήβους, αλλά και μεγάλους. Θεωρεί το βιβλίο σαν μια μεγάλη αγκαλιά, τον πιο πιστό φίλο και τρυφερή παρηγοριά για όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας!
Κατά τη συγγραφική της προσπάθεια ευτύχησε να διακριθεί δύο φορές: Το 2012, στο φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας από τον Συνήγορο του Παιδιού για τη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας μικρού μήκους «Λέγε με φίλε». Κι έπειτα, το 2017, στα πρώτα βραβεία ορθόδοξου χριστιανικού παιδικού και εφηβικού βιβλίου, που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία», για το βιβλίο της Ο Άγιος της τελευταίας στιγμής, το οποίο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του ανέκδοτου βιβλίου.
Η μεγαλύτερη χαρά της, βέβαια, παραμένει το χαμόγελο των παιδιών, με τα οποία καθημερινά μοιράζεται τον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης! Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.