Θεόδωρος Καρασάββας - Συγγραφείς - Ελληνοεκδοτική

Συγγραφείς

Φώτο συγγραφέα

Θεόδωρος Καρασάββας

Ο Θεόδωρος Καρασάββας γεννήθηκε στην Κόρινθο και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Πριν γίνει συγγραφέας, προσπάθησε ανεπιτυχώς να γίνει επαγγελματίας video gamer, πρωταθλητής του τένις, ροκ σταρ, κριτικός ταινιών πορνό και μεγαλοδικηγόρος του Κολωνακίου. Η οικονομική κρίση όμως τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να βγάζει τα προς το ζην από το σπίτι του, χωρίς καν να φοράει γραβάτες ή ακόμα και παντελόνια.
Τον Απρίλιο του 2013 δημοσίευσε το πρώτο άρθρο του για την περίφημη ιστοσελίδα Listverse. Έκτοτε ακολούθησαν πάνω από 1.000 άρθρα και λίστες για κάποια από τα πιο γνωστά websites του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των: Ars Technica, Gizmodo, Ranker, Ancient Origins, Mental Floss, Ozy και List25 στο οποίο εργάζεται ως εσωτερικός συντάκτης από το 2014.
Δουλειές του έχουν επίσης δημοσιευθεί από παγκο­σμίου φήμης έντυπα και τηλεοπτικά μέσα όπως τα: Games Magazine, Cruise Industry News, Amex Essentials, Gold Visa Japan και The World Heritage by UNESCO. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του ή να διαβάσετε περισσότερα άρθρα του, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες τού «διαδικτυακού καλλιτέχνη» theo-cracy.com και frenzied.gr